PowerPad захранва до 48 мобилни устройства наведнъж
 
Средно на потребител се падат по четири преносими устройства, които позволяват зареждане чрез USB. Обикновено това са смартфон, таблет, електронен четец и музикален плейър, като разбира се те почти никога не изразходват заряда си в един и същ момент. Това означава, че почти никога вие не зареждате портативните си устройства по едно и също време, но в случай че имате нужда от зарядно, което да обслужи всички заедно, то най-добрия вариант би бил PowerPad 16.

Зарядното устройство разполага не с четири, а с цели 16 изхода за зареждане на мобилни устройства. Новият продукт на Datamation Systems Inc. се цели не толкова към домашна употреба, а е предназначен по-скоро за публичните места и институциите, където често срещаме конкуренция в опита си да заредим мобилните устройства. По време на големите изложения например, където често може да изгубите цял ден в разглеждане, е добре да се предвидят специални места за зареждане на смартфони или таблети.



Всъщност PowerPad 16 е с най-малкият размер от продуктите на Datamation. Компанията предлага и още два варианта, съответно с по 32 и 48 порта за зареждане. Те разполагат и с четири отвора с резба, които позволяват вертикално монтиране към стена за по-голямо удобство при ползване от повече потребители наведнъж. Устройството разполага и с вентилатор, който позволява охлаждането на платката Cambrionix USB, отговорна за зареждането на всички прикачени устройства.

Източник: kaldata.com
Разглеждан(а) : 4 пъти!